Antena Căutare

Dani Otil obtine o pozitie mult mai buna in a doua zi de concurs la Red Bull Romaniacs

Dupa ce in prima zi de concurs la Sibiu a plouat cu galeata, cea de-a doua zi s-a dovedit a fi mult mai binevoitoare cu concurentii.

Astazi, participantii la cea mai grea cursa de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs, au avut parte de o zi mult mai usoara decat cea precedenta. Dupa ce cu o zi in urma majoritatea concurentilor au intampinat dificultati in traseu, a doua zi de concurs a fost insorita, ceea ce a ajutat in parcurgerea in siguranta a traseului. Nu va faceti o impresie gresita, traseul nu a fost unul simplu, in linie dreapta sau pe asfalt. Motocilistii au trecut si astazi prin incercari grele si extenuante, au cazut, au alunecat, s-au udat si au fost plini de noroi sau au coborat si au urcat pante nalucitoare.

Rezultatele neoficiale date de organizatori dupa cele doua zile de concurs il arata pe Chris Birch situat pe prima pozitie in clasamentul clasei Pro, dupa ce, cu o zi in urma, cursa prin noroi a fost dominata de Jarvis. Astazi, primul sosit la linia de finish a fost germanul Andreas Lettenbichler.

Despre Dani Otil si colegul sau Krisztian Nagy va putem spune ca astazi s-au situat pe o pozitie mult mai buna decat ieri, echipa Tip Til Team ajungand la sosire pe locul 3 in clasa Hobby Team.

Foto: Predrag Vuckovic, Mihai Stetcu

Cupa Mondiala/ Optimi de finala: Germania - Anglia, un meci pe viata si pe moarte... VIDEO Brazilia - Chile 3-0/ Victorie scontata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x