Antena Căutare

Daniel Niculae a scapat de cosmarul din Rusia! Atacantul si-a gasit o noua echipa in Franta

Daniel Niculae se va desparti de Kuban Krasnodar, dupa un sezon in care nu doar ca a prins foarte rar un post de titular, ci chiar si un loc in lotul largit

Adus, in 2012, de Dan Petrescu, Daniel Niculae nu s-a adaptat la Kuban Krasnodar. Imediat dupa transferul sau, "Bursucul" si-a dat demisia si a ajuns pe banca tehnica a celor de la Dinamo Moscova.

Noul tehnician n-a avut ochi pentru fostul atacant al lui Auxerre, iar Niculae a prins doar 530 de minute in intregul sezon. A jucat titular, in campionat, de doar sase ori, bifand, in total, abia 11 aparitii. In tricoul lui Kuban a reusit sa marcheze de doua ori.

Cum fotbalistul luase deja decizia de a parasi Rusia, nici sosirea lui Dorinel Munteanu la echipa nu l-a mai intors din drum. Niculae si-a dat acordul pentru o revenire in Franta, acolo unde va semna, cel mai probabil, cu Montpellier, formatie care a terminat pe locul 9 ultimul sezon din Ligue 1.

In 2012, Montpellier a devenit campioana Frantei.

Petrolul si Pandurii si-au aflat adversarele din Europa League! Vikingur si Levadia Tallinn - echipe de calificare... VIDEO: Golul pe care nu il va uita niciodata! Un fundas a inscris de la 70 de metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x