Antena Căutare

Daniel Pancu, condamnat la zece luni de inchisoare cu suspendare

Magistratii de la Judecatoria Iasi l-au condamnat pe fotbalistul Rapidului, Daniel Pancu, la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca s-a urcat beat la volan, informeaza Medifax. Atacantul poate face apel la aceasta decizie.

Pancu a fost trimis in judecata pentru conducere sub influenta alcoolului.

Conform anchetatorilor, in noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, in jurul orei 1.20, Pancu se afla la volanul unei masini care rula in zona Nicolina si a fost oprit de un echipaj dupa ce a intrat pe o strada cu "Accesul interzis".

Pe 17 noiembrie, avocatul lui Pancu, Marius Striblea, a cerut achitarea clientului sau, considerand ca s-au produs greseli de procedura: „Cei doi agenti care l-au dus la spital nu faceau parte din cadrul Politiei Rutiere, asa cum cere textul de lege".

„Regret nespus cele intamplate si sper sa nu mai am ocazia sa ajung intr-o sala de judecata. Mi-am asumat vina si vreau sa precizez ca am condus masina pe o distanta foarte mica. Am facut gestul de a urca baut la volan dupa o cearta cu sotia", a explicat Pancu in fata judecatorului.

Incidentul care i-a adus rapidistului condamnarea de 10 luni s-a produs in noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, cand Pancu evolua la Terek Groznai. O patrula de politie a vazut masina condusa de fotbalist intrand pe strada Salciilor din Iasi, desi exista un indicator de acces interzis.

Cand a fost oprit de politisti, Pancu a recunoscut ca a baut o sticla de vin, insa la verificarea cu etilotestul a reiesit o alcoolemie de 1,36 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat, iar calculul retroactiv a aratat o alcoolemie de 2,5 la mie.


Olanda, in grupa cu Portugalia si Germania la Euro. Vezi rezultatul tragerii la sorti!... Tragerea la sorti a grupelor EURO 2012. Posibila "grupa a mortii": Spania, Germania, Portugalia si Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x