Antena Căutare

Daniela Crudu l-a scos din forma pe Mihai Costea

Cu o zi si jumatate inaintea plecarii spre Moldova, atacantul ros-albastrilor si-a asteptat iubita pana la 5 dimineata in locuinta acesteia din Bucuresti.

Relatia dintre Steaua si Mihai Costea se inrautateste de la o zi la alta. In timp ce la echipa situatia sa este una dezastruoasa, Costea junior o duce perfect in viata amoroasa. De circa doua saptamani, atacantul oltean traieste o poveste de dragoste cu Daniela Crudu, asistenta lui Dan Capatos de la "Un show pacatos".

Nopti pierdute in asteptarea ei
Varful de 23 de ani a fost surprins in urma cu zece zile de paparazzi Libertatea iesind din blocul in care locuieste Daniela Crudu. De atunci, cei doi sunt, practic, nedespartiti. Nici Costea II si nici vedeta Antenei 1 nu au negat pana acum relatia. Pentru ca programul lor este unul destul de diferit, acestia fac mari sacrificii pentru a sta cat mai mult timp impreuna. Ziua, Mihai este la antrenamente, iar seara, fata este prezenta la emisiune.

Un personaj din anturajul celor doi a povestit un episod intamplat in urma cu patru zile si care demonstreaza perfect de ce Costea are in ultima perioada evolutii dezastruoase. "O posibila explicatie pentru faptul ca Mihai joaca din ce in ce mai prost este si viata de noapte agitata pe care a inceput sa o aiba de cand e impreuna cu Daniela. De exemplu, joi spre vineri noapte acesta a asteptat-o pana la cinci dimineata sa vina de la club, acolo unde ea era la o petrecere. Si nu e prima data cand se intampla asta. Ea are contracte de respectat, care se deruleaza mai ales noaptea, iar el e prea indragostit ca sa o lase singura!", a marturisit o sursa a Gazetei.

Fosta iubita il acuza de viata extrasportiva
Pana la relatia cu Daniela Crudu, Mihai Costea a fost implicat intr-o legatura cu Oana Popa, o tanara din Valcea. Aceasta a povestit acum doua saptamani in Cancan ca nu-l mai recunoaste pe fostul iubit: "E curios ca de cand s-a despartit de mine, el nu mai joaca bine. Eu spun doar atat: cand era cu mine avea o viata de noapte linistita, dar acum totul s-a schimbat si pierde noptile!".

Gigi vrea sa-i desparta
Patronul Stelei il acuza pe Florin Costea pentru toate problemele aparute la echipa si ca-l influenteaza pe fratele sau. "Mihai nu imi dadea sms, frati-su l-a pus! E un golan, merge la Valcea si joaca poker. Cred ca are ceva la «bibilica». Mi-a propus sa incheie conflictul cu Bourceanu dupa ce se bat intr-o camera. Auzi propunere! E un golan. Daca e asa cocos o sa-l pun sa se bata cu Fane, bodyguardul meu, nu cu Bourceanu. Pe Mihai nu-l dau afara, pentru ca am platit bani pe el si oricum e mai bun decat Florin".

Lui Becali nu i-a iesit programul de sex
In momentul in care a aflat de legatura dintre Costea si Crudu, Gigi Becali a spus ca va lua masuri pentru ca fotbalistul sa nu aiba nopti pierdute. "O sa le fac eu program de sex, sa nu aiba baiatul probleme pe teren. Ii spun de pe acum: sa «loveasca» repede si sa se culce, altfel risca sa-i tremure genunchii!", prefata patronul stelist legatura dintre cei doi.

Tanase s-a cumintit
Un alt jucator stelist cu probleme in viata amoroasa a fost Cristi Tanase. Mijlocasul stelist a avut relatii cu Iulia Tabacaru si cu Diana Guresoaie, iar noptile pierdute cu acestea au facut ca fotbalistul sa aiba un randament mai mult decat modest pe teren. De curand, Dodel are o relatie cu Alexandra, o tanara care l-a cumintit pe "decarul" ros-albastrilor. Iar lucrul asta s-a vazut in acest sezon, cand Tanase are reusite de senzatie si la echipa de club, si la "nationala".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Sven Goran Eriksson ar putea antrena in Iran... Alexandru Ionita e pe faras la Koln...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x