Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

David Moyes a revenit la West Ham United

West Ham United a anunţat, duminică, reangajarea antrenorului David Moyes, care a semnat un contract valabil un an şi jumătate. El îl înlocuieşte pe chilianul Manuel Pellegrini, demis sâmbătă.

În vârstă de 56 de ani, David Moyes a mai antrenat West Ham între 7 noiembrie 2017 şi 16 mai 2018, când a fost înlocuit de Pellegrini. Preston, Everton, Manchester United, Real Sociedad şi Sunderland sunt alte formaţii pregătite de Moyes.

We are pleased to confirm that David Moyes has returned to the Club as first-team manager.

— West Ham United (@WestHam)

Antrenorul chilian Manuel Pellegrini a fost demis, sâmbătă, de la conducerea tehnică a echipei West Ham United, după înfrângerea suferită cu Leicester, a noua în ultimele 12 partide. El este al şaselea manager demis în acest sezon al Premier League.

În vârstă de 66 de ani, Pellegrini a mai antrenat Villarreal, Real Madrid, Malaga, Manchester City şi Hebei China Fortune.

Sâmbătă, Leicester a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe West Ham United, în etapa a XX-a a Premier League. Pentru gazde a marcat Fornals '45 , iar pentru oaspeţi, Iheanacho '40 şi Gray '56. Gray a ratat un penalti, în minutul 12.

West Ham United este pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Premier League, cu 19 puncte.

Pe locurile retrogradabile se află Aston Villa - locul 18, cu 18 puncte, Watford - locul 19, cu 16 puncte şi Norwich - locul 20, cu 13 puncte.

Sezonul trecut, West Ham a terminat pe locul 10. În mandatul lui Pellegrini, echipa a câştigat 24 de meciuri din 64 disputate, pierzând de 29 de ori.

Sursa : news.ro

Recomandari