De ce s-a prăbușit elicopterul lui Kobe Bryant! Au apărut ultimele înregistrări, înainte ca aparatul de zbor să dispară de pe radar! Discuția dintre pilot și turnul de control - VIDEO

Ultimele înregistrări înainte de tragedia în care au murit Kobe Bryant, una dintre fiicele lui și alte șapte persoane au surprins conversația dintre turnul de control și pilotul elicopterului.

Captură video.

Turnul de control i-a transmis pilotului elicopterului lui Jobe Bryant că zboară prea jos, cu doar câteva momente înainte ca aeronava să dispară de pe radar și să se prăbușească. Se pare că elicopterul a intrat într-o zonă cu vizibilitate scăzută, cu ceață densă.

Imagini video arată ultimele momente înainte ca elicopterul lui Kobe Bryant să dispară de pe radar.

Elicopterului legendarului baschetbalist s-a prăbușit, duminică, în Calabasas, California. Nouă persoane, inclusiv pilotul elicopterului, Kobe Bryant și una dintre fiicele lui, Gianna, au murit.

Pe lângă Kobe Bryant şi fiica sa, printre victime sunt şi antrenorul de baseball al echipei Orange Coast College (OCC), John Altobelli.

Acesta s-a urcat în elicopter împreună cu soţia sa Keri şi cu fiica lor Alyssa. Alyssa şi Gianna erau colege în echipa de baschet şi toţi cei aflaţi în elicopter ar fi trebuit să ajungă la un meci.

De asemenea, în tragicul accident a murit şi Christina Mauser, o antrenoare de baschet la o şcoală privată din Corona del Mara, în California.

De acum, cea mai mare provocare e recuperarea cadavrelor, deoarece locul în care a căzut elicopterul e inaccesibil.

Kobe Bryant era căsătorit și avea încă trei fiice – Natalia, în vârstă de 17 ani, Bianka, în vârstă de trei ani, și Capri, în vârstă de șapte luni.

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri