Decizie radicală luată de Gigi Becali după Plzen - FCSB 2-0! Un titular din echipa lui Dică e OUT

Criza de la FCSB se adâncește. După eșecul din campionat cu CSM Poli Iași, roș-albaștrii s-au înclinat și în Europa League, scor 0-2 cu Viktoria Plzen. Cum era normal și previzibil, patronul echipei și-a distrus o parte dintre jucători după meciul cu cehii.

Cel mai mult a avut de suferit jucătorul adus din Liga a 3-a pentru acest meci, Cătălin Golofca. După dueluri pe la sate, la FCSB II, Gigi Becali spera că Golofca se va transforma într-un fotbalist de clasă și îi va aduce victoria în Cehia. Numai că nu a fost deloc așa. Golofca a fost modest, nu a existat pe teren, iar acum își face bagajele.

”Ce să mai spun de Golofca. A fost vai de capul lui! Nu mai cred în el. Era parcă de pe altă lume. Prea mic, prea fără forță. N-ai ce să-i faci.”, a spus Becali la digisport.

Înainte de meciul cu Plzen, Becali declara că acest duel este ultima șansă a lui Golofca de a demonstra că merită să joace la FCSB. În urma acestei declarații, Golofca se va despărți de trupa lui Dică, urmând să dea curs unei oferte din Asia sau să revină la FC Botoșani, club care îl dorește înapoi.

Dar Golofca nu a fost singurul distrus de Becali după meciul cu Plzen. Alți doi jucători de bază au fost ciuruiți.

”Meciul s-a pierdut la Junior Morais. Amândouă golurile au venit pe acea partea. Parcă Morais a uitat fotbalul. Poate că echipa putea mai mult, dar s-a văzut relaxarea, s-a văzut că eram calificați.

Și Filip parcă era pe altă planetă. Nu îmi dau seama ce se întâmplă cu Morais. A fost depășit ușor și a dat pase greșite. Aveam mare încredere în el. Puteam câștiga meciul, a fost gol din ofsaid și am avut și penalty. La Florinel Coman a fost penalty clar. L-a tras de tricou și i-a luat și piciorul.” a adăugat patronul FCSB

Ultimele știri