Antena Căutare

Decizie radicală luată de Nicolae Dică: 4 jucători importanți, OUT de la FCSB pentru meciul cu Iași!

Într-o perioadă extrem de aglomerată și de importantă pentru rezultatele echipei sale, antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, a luat o decizie extrem de ciudată. Antrenorul liderului Ligii 1 a decis să trimită patru jucători la echipa a doua a clubului.

Jucătorii care nu au făcut deplasarea cu FCSB la Iași, pentru meciul cu CSM Politehnica din localitate, sunt Andrei Vlad, William De Amorim, Cătălin Golofca și Marian Pleașcă. Deși aceștia s-au antrenat cu prima echipă echipă, Dică a decis în ultimul moment ca cei patru să meargă la echipa secundă a roș-albaștrilor.

”Cei patru vor merge la echipa a doua. Am considerat că e mai bine să joace acolo. Nu intrau în planurile mele pentru partida de la Iaşi, aşa că am luat această decizie”, a anunțat Dică la conferința de presă susținută înaintea meciului cu CSM Poli Iași.

Decizia lui Dică este una ciudată din mai multe puncte de vedere. După cum se știe, Cătălin Golofca ”trebuie vândut” cât mai repede, iar la Liga a 3-a nu poate fi văzut. Chiar Gigi Becali a declarat că jucătorul are șanse mari de a pleca în Coreea pentru 1 milion de Euro.

Deși va juca în weekend la FCSB II, Golofca este anunțat titular în meciul Viktoria Plzen - FCSB din grupele Europa League.

Și ”excluderile” lui Vlad și Pleașcă surprind, dat fiind faptul că primul este văzut că un portar de mare viitor, iar al doilea poate fi o soluție pentru flancul drept al apărării, dată fiind accidentarea lui Benzar.

Momente cumplite pentru una dintre cele mai bune handbaliste din lume. Hackerii i-au spart contul și au urcat pe net toa... Bomba anului în fotbalul european: Cristiano Ronaldo a anunțat la ce club va evolua în 2018!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x