Antena Căutare

DECIZIE RADICALĂ luată în Grecia după incidentele de la PAOK - AEK Atena: campionatul de fotbal a fost SUSPENDAT pe termen nelimitat

Inevitabilul s-a produs în Grecia. După multiplele violențe din ultimele săptămâni, care au culminat cu incidentele grave de la meciul PAOK Salonic - AEK Atena, Guvernul de la Atena, condus de Alexis Tsipras, a suspendat campionatul elen de fotbal pe termen nelimitat.

În urma unei întâlniri care a avut loc astăzi, între premierul grec Alexis Tsipras şi ministrul adjunct al Sportului, George Vassiliadis, s-a decis că liga elenă va fi suspendată pe o perioadă nedeterminantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Am decis să suspendăm pe termen nelimitat campionatul. Nu se vor mai disputa meciuri până când nu va fi stabilit un nou cadru, convenit de toată lumea” a anunţat Vassiliadis pentru news247.gr. Oficialul de la Atena a precizat că autorităţile interne sunt în contact cu UEFA, care a solicitat măsuri exemplare în acest caz.

Decizia fără precedent de azi a fost luată după ce preşedintele echipei antrenate de Răzvan Lucescu, Ivan Savvidis, a intrat pe teren cu un pistol şi l-a ameninţat pe arbitrul întâlnirii, care anulase un gol marcat în minutul 90 de un fost jucător de la Steaua, Fernando Varela.

Savvidis intrat pe teren urmat de membri ai staff-ului său pentru a-i cere socoteală arbitrului şi a cere, conform presei, jucătorilor săi să nu mai reia jocul. Imaginile prezentate la TV au arătat că Savvidis purta la centură un pistol.

ULTIMA ORĂ: Procurorii din Grecia au emis mandate de arestare pentru 5 persoane după incidentele de la PAOK - AEK. Ce se... FOTO: Fotbalul românesc va avea alte 3 stadioane moderne până la Euro 2020: Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf. Veste ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x