Declarații SFÂȘIETOARE! Mama lui Patrick Ekeng, distrusă de durere. Își plânge copilul fără încetare: "Era copilul meu favorit" - VIDEO

În timp ce România este zbuciumată de tragicul eveniment, acasă la Patrick Ekeng s-a așternut o liniște de mormânt. Doar vocea mamei sale, plină de durere, mai răsună dintre pereții căsuței ce păstrează amintirea fotbalistului.

În timp ce România este zbuciumată de tragicul eveniment, acasă la Patrick Ekeng s-a așternut o liniște de mormânt. Doar vocea mamei sale, plină de durere, mai răsună dintre pereții căsuței ce păstrează amintirea fotbalistului.

Televiziunea sportivă SNTV a mers acasă la fostul mijlocaș dinamovist, unde pereţii sunt împodobiţi cu fotografii cu fratele-model pentru cei mai mici din familie. Împietrită de durere, mama lui Ekeng a făcut declaraţii.

"În ultimele zile, nu a vorbit despre probleme de sănătate. Era sănătos, nu se plângea. Mereu când îmi spunea 'mama', simţeam ceva în inimă. Nu era acelaşi strigăt ca al celorlalţi copii..."

Citește mai multe pe pe spynews.ro.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri