Antena Căutare

Defensiva tricolora are mari probleme inaintea meciului cu Turcia! Piturca a gasit o solutie la care nu te-ai fi gandit

Problema cea mai mare pe care o are Piturca inainte de meciul de vineri, cu Turcia, o reprezinta postul de fundas dreapta. Acolo unde putea apela la Matel, Tamas sau Chipciu. Insa selectionerul are o surpriza pentru turci!

Piturca ar fi putut apela la Matel sau Tamas pentru a juca pe postul de fundas dreapta, dar ambii jucatori sunt accidentati. Selectionerul exlude din start si varianta Chpiciu, chiar daca stelistul a jucat pe acest post in finalul partidei Steaua-Copenhaga: "Eu imi doresc ca fundasul dreapta sa faca ambele faze de joc. Chipciu deocamdata nu este o solutie ca fundas dreapta, poate la jocuri mai usoare, dar nu acum".

Asa ca, nea Piti a gasit solutia: dinamovistul Luchin, care este stoper la baza, dar a jucat si in banda la meciul Romania-Franta (0-0). In cinci partide in care a fost folosit ca fundas dreapta pentru Romania, Luchin a evoluat 273 de minute. "Postul de fundas dreapta imi da cele mai mari batai de cap. Trebuie sa improvizez, cu Luchin, chiar Tamas. Totusi, Luchin a jucat bine cu Franta ca fundas dreapta.'' (Victor Piturca, selectioner)

Pe langa aceste probleme, selectionerul l-a pierdut si pe Cristi Tanase, care este accidentat si a fost nevoit sa plece din cantonamentul de la Mogosoaia.

Olanda, vine in Romania fara doua mari vedete

Selectionerul 'Portocalei Mecanice' este nevoit sa renunte la serviciile superstarurilor Wesley Sneijder si Arjen Robben dupa ce s-au accidentat destul de grav. Acestora li se adauga si noul star al miliardarilor de la PSG, Gregory Van der Wiel, care nu a fost convocat datorita faptului ca nu a mai evoluat de o buna perioada de timp, dar si Tim Krul, portarul celor de la Newcastle.

Lotul Olandei: Stelekelnburg, Vermeer, Vorm - Heitinga, van Rhijn, Viergever, Vlaar, Bruno Martins Indi, Janmaat - Emanuelson, Afellay, Strootman, van der Vaart, Nigel de Jong - Huntelaar, Kuyt, Schaken, Narsingh, Lens, van Persie.

Intalnirea dintre Romania si Olanda va fi in direct la Antena1, pe 16 octombrie, de la ora 21:00.

GSP TV iti aduce meciurile nationalei U15. Romania a invins Moldova cu 3-1 la Galati!... Sorin Cartu a fost numit antrenor principal la FC Brasov!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x