Dele Alli, suspendat şi amendat după ce s-a amuzat pe Snapchat în privinţa coronavirusului

Fotbalistul echipei Tottrenham, Dele Alli, a fost suspendat un joc şi amendat cu 63000 de euro pentru că s-a amuzat pe Snapchat în privinţa coronavirusului.

El va rata astfel partida pe care Tottenham o va disputa la 19 iunie cu Manchester United.

Într-un filmuleţ postat de Alli în februarie pe Snapchat, cu explicaţia “Corona whattt, please listen with volume” (Corona ceeee, vă rog ascultaţi cu sunet tare), jucătorul apărea cu o mască în aeroport, apoi obiectivul era orientat către un bărbat asiatic, iar apoi către un recipient de dezinfectant antiseptic pentru mâini, cu mesajul următor pe imagine: “Virusul trebuie să fie mai rapid decât atât ca să mă prindă”.

Dele Alli a şters ulterior filmuleţul şi şi-a cerut iertare, el postând un mesaj în acest sens pe reţeaua chineză Weibo: “Nu a fost amuzant şi mi-am dat seama imediat de asta, astfel că am şters filmuleţul. M-am dezamăgit pe mine însumi şi am dezamăgit clubul. Nu vreau să aveţi o părere greşită despre mine, pentru că ce am făcut nu a fost amuzant… Nu este un subiect de glumă. Toată dragostea mea, gândurile şi rugăciunile mele merg către China”.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri