Căutare Live

Dele Alli, suspendat şi amendat după ce s-a amuzat pe Snapchat în privinţa coronavirusului

Fotbalistul echipei Tottrenham, Dele Alli, a fost suspendat un joc şi amendat cu 63000 de euro pentru că s-a amuzat pe Snapchat în privinţa coronavirusului.

El va rata astfel partida pe care Tottenham o va disputa la 19 iunie cu Manchester United.

Într-un filmuleţ postat de Alli în februarie pe Snapchat, cu explicaţia “Corona whattt, please listen with volume” (Corona ceeee, vă rog ascultaţi cu sunet tare), jucătorul apărea cu o mască în aeroport, apoi obiectivul era orientat către un bărbat asiatic, iar apoi către un recipient de dezinfectant antiseptic pentru mâini, cu mesajul următor pe imagine: “Virusul trebuie să fie mai rapid decât atât ca să mă prindă”.

Dele Alli a şters ulterior filmuleţul şi şi-a cerut iertare, el postând un mesaj în acest sens pe reţeaua chineză Weibo: “Nu a fost amuzant şi mi-am dat seama imediat de asta, astfel că am şters filmuleţul. M-am dezamăgit pe mine însumi şi am dezamăgit clubul. Nu vreau să aveţi o părere greşită despre mine, pentru că ce am făcut nu a fost amuzant… Nu este un subiect de glumă. Toată dragostea mea, gândurile şi rugăciunile mele merg către China”.

Sursa : news.ro

LPF suspendă meciurile echipei Dinamo până la finalizarea anchetei epidemiologice... FIFA îi autorizează pe fotbalişti să joace meciuri oficiale pentru a treia echipă la care sunt legitimaţi în acelaşi sez...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri