Dele Alli (Tottenham), victima unui jaf violent la domiciliul său din Londra. El a fost lovit la faţă de hoţi

Mijlocaşul echipei Tottenham, Dele Alli, a fost victima unui jaf violent, în noaptea de marţi spre miercuri, la domiciliul său din Londra, informează Daily Mail. El a fost lovit la faţă de hoţi.

Doi indivizi au pătruns în locuinţa jucătorului de 24 de ani, din nordul Londrei, unde acesta se afla în izolare împreună cu fratele său, prietenele lor şi încă un amic. Atacatorii l-au lovit la faţă pe fotbalist şi au furat bijuterii şi ceasuri, înainte de a fugi.

El a publicat un mesaj pe reţelele de socializare în care mulţumeşte pentru sprijinul primit după ce s-a aflat de jaf. "A fost o experienţă îngrozitoare, dar acum suntem bine", a spus Dele Alli.

Thank you for all the messages. Horrible experience but we’re all okay now. Appreciate the support.

— Dele (@dele_official)

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri