Antena Căutare

Demisie in semn de protest a unui membru al Comisiei de Etica a FIFA

Gubter Hirsch, un important membru al Comisiei de Etica din cadrul Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA) a demisionat din postul pe care-l ocupa, in semn de protest fata de esecul forului mondial de a combate coruptia din randul membrilor sai. Decizia lui Hirsch vine dupa ce imaginea FIFA a fost "umbrita" in urma scandalurilor de mita din ultima perioada.


Mai multi membri ai FIFA au fost sanctionati anul trecut, printre care si doi importanti membri ai Comitetului Executiv. Amos Adamu si Reynald Temarii au fost suspendati din orice activitate fotbalistica pentru trei ani, respectv un an, dupa ce reporteri sub acoperire ai publicatiei engleze Sunday Times le-au oferit bani in schimbul voturilor pentru stabilirea tarilor gazda pentru Mondialele din 2018 si 2022

Alti patru fosti membri ai Comitetului Executiv, Slim Aloulou, Amadou Diakite, Ismail Bhamjee si Ahongalu Fusimalohi, au primit suspendari intre doi si patru ani dupa ce i-au sfatuit pe reporteri cati bani sa ofere in schimbul voturilor.

Sepp Blatter, presedintele FIFA care in iune va candida pentru un al patrulea mandat, a promis ca va inlatura coruptia din cadrul organizatiei pe care o conduce, infiintand o comisie ce va monitoriza membrii forului mondial.

sursa:Hotnews.ro

F1: Red Bull respinge ideea plecarii lui Vettel la Ferrari: Ar fi prost sa o faca... Real Madrid - Villarreal 4-2/ Cristiano Ronaldo a reusit un hat-trick...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x