Antena Căutare

Denis Alibec, stelist de mic ? Vârful FCSB a dovedit în nenumărate rânduri că ”dragostea” sa față de culorile roș-albastre nu prea există

Venit cu surle, trâmbiție și multe milioane la FCSB, atacantul Denis Alibec a demonstrat extrem de rapid că talentul nu este niciodată suficient dacă nu este completat de seriozitate și multă muncă. După un debut bun, Alibec s-a stins în acest sezon, iar acum nu mai intră în calcule nici măcar pentru lotul FCSB.

Revoltată de criticile aduse fiului său, mama lui Alibec a ieșit ieri cu o declarație înduioșătoare despre fotbalist, prin care vrea să șteargă cu buretele tot comportamentul lipsit de profesionalism al acestuia din ultimele luni.

Într-o perioadă în care s-a vorbit de faptul că Alibec s-ar cam fi săturat de FCSB, mama jucătorului a infirmat zvonurile și a spus că ”Nu este adevărat că Denis vrea să plece de la Steaua! Steaua este echipa cu care a ținut de mic copil, echipa datorită căreia s-a apucat de fotbal, la care a visat de mic să ajungă și să joace.” (sursa: digisport)

Până aici nu e nimic surprinzător. Mulți copii din țara asta sunt steliști. Ce ne facem însă cu momentul în care trebuie să demonstrezi că ești dedicat acelor culori. Pe milioanele de copii din România care țin cu Steaua/FCSB nu-i obligă nimeni să-și demonstreze atașamentul, însă pe Denis Alibec da. Adulat de fanii, puțini cât mai sunt, ai celor de la FCSB, plătit regește de club, Alibec decide ca fix în ziua meciului contra campioanei Viitorul, un duel vital pentru rămânerea cu șanse mari în lupta la titlu, să plece la munte.

Ai visat de mic să ajungi la Steaua, iar când ai ajuns, ce faci ? Ceva nu se leagă atunci când vorbim de ”dragostea” lui Alibec față de culorile roș-albastre. Episodul de duminică nu e primul în care Alibec demonstrează că emană o ”iubire rece” față de urmașa Stelei în Liga 1.

Chiar în aceste zile, Gigi Becali a făcut public un dialog pe care Alibec l-ar fi avut cu fostul său antrenor de la Astra, Marius Șumudică. În aceastp discuție, fotbalistul ar fi spus că s-a plictisit să mai joace pentru FCSB.

"Alibec n-are nimic, se alintă. Dacă îl supără cineva se dă accidentat, nu mai vrea să joace. Mi-a spus cineva care e prieten cu Șumudică că Alibec i-ar fi spus lui Șumudică că se dă accidentat și nu mai vrea să joace: «Ce, bă, mai joc eu pentru ăștia?»”, a spus Becali

Nici când juca la Astra, Denis Alibec nu a dovedit o apropiere prea mare de FCSB, echipa care îl dorea insistent, ba dimpotrivă. În august 2016, imediat după tragerea la sorți a grupelor Europa League, Alibec îi vedea pe cei de la FCSB ca fiind incapabili să treacă de grupe. Întrebat dacă Astra și FCSB se vor califica împreună în primăvară, fotbalistul a spus atunci:

”Nu vom merge împreună în primăvara europeană. Cred că Steaua nu se va califica. Părerea mea este că au o grupă foarte grea.”, a spus Alibec.

A început sezonul ”sacrificărilor” de fotbaliști români din străinătate! Șapte conaționali au fost trecuți pe linie moar... ULTIMA ORĂ! Gigi Becali dă o dublă-lovitură pe piața transferurilor! Ce jucători sunt așteptați sub comanda lui Dică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x