Antena Căutare

Dennis Man despre meciul cu Dinamo: Este cel mai important meci din acest sezon. Vom fi motivaţi, pentru că trecem printr-o formă bună

Jucătorul FCSB Dennis Man a declarat, vineri, că el şi coechipierii săi sunt mai motivaţi înaintea derbului decât au fost la întâlnirile anterioare cu rivala Dinamo.

Jucătorul FCSB Dennis Man a declarat, vineri, că el şi coechipierii săi sunt mai motivaţi înaintea derbului decât au fost la întâlnirile anterioare cu rivala Dinamo.

"Ne dorim foarte mult să câştigăm, ţinând cont că este derbi. Este un moment foarte important pentru noi şi sperăm să îl tratăm ca atare. În meciurile anterioare cred că ei au avut o ambiţie mai mare decât am avut noi, dar sperăm ca de acum să se schimbe acest lucru şi să intrăm şi noi mai montaţi în teren. Mister este un antrenor foarte bun, ne dă încredere, discutăm mai mult. Nu mă puneţi intr-o situaţie să vorbesc de ceilalţi antrenori. Toţi antrenorii care au fost aici şi-au făcut treaba sută la sută şi mie mi-a făcut plăcere să lucrez cu fiecare. Am început să ne revenim, important e să menţinem acest ritm, am început campionatul mai slab, dar cred că în momentul de faţă suntem într-o formă bună şi sperăm să obţinem mâine cele trei puncte şi de la meci la meci să creştem. Este cel mai important meci din acest sezon, părerea mea. Aşteptăm mâine multă lume la stadion să ne susţină. Cu siguranţă, împreună cu suporterii noştri vom fi mai puternici mâine. Nu ştiu dacă suntem favoriţi, trebuie să intrăm să fim serioşi şi important este că mâine când intrăm pe teren, fiecare dintre noi să ştim ce avem de făcut. Locurile nu ne avantajează, dar un derbi este un derbi şi nu se ţine cont de locul în clasament, fiecare vrea să câştige şi sunt ambiţii mari. Cel mai frumos lucru este ca oamenii să vină la stadion în număr cât mai mare şi să ne susţină. Nu mă interesează unde joacă CFR şi ce face CFR, important este să ne uităm la noi. Ne-am dorit şi noi să ne calificăm în grupe, dar din păcate nu s-a putut. Important e să fim conştienţi de acest lucru şi la anul să ne axăm mai bine pe acest obiectiv. Având în vedere că am jucat două meciuri după accidentare, nu ştiu.... (n.r. - dacă va convocat la naţională) Depinde ce îşi doreşte mister de la aceste două meciuri. Important este să joc cât mai bine mâine seară, dacă voi intra şi vedem ce se va întâmplă. Sunt câţiva jucători de la noi care merită la echipa naţională, având în vedere ca au avut o evoluţie foarte bună în acest moment, dar nu este problema mea să spun eu cine cine merită sau cine nu. Coman şi Tănase au avut o evoluţie foarte bună, marchează aproape meci de meci şi ne dorim ca ei să fie la naţională. Este o moment aparte (n.r. - să înscrie în derbi), a mai marcat o dată în derbi şi a fost un moment senzaţional pentru mine. Este frumos să marchez în derbi şi este şi mai frumos să câştigi. Nu ne ambiţionează declaraţiile rivalilor, noi ne vedem de treaba noastră, suntem mai puţin interesaţi de ce zic cei de la Dinamo. Cu siguranţă vom fi motivaţi, pentru că trecem printr-o formă bună şi ne dorim să urcăm vât mai repede în fruntea clasamentului", a declarat Man, într-o conferinţă de presă.

Derbiul FCSB - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XII-a a Ligi I.

Sursa : news.ro

Becali, bucuros că rivala CFR a pierdut cu Celtic: Mi-a plăcut treaba asta. Mă oftic că trebuia şi atunci să piardă (în ... Thibaut Courtois a avut gastroenterită şi a slăbit trei kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x