Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Derek Chisora, suspendat pe termen nelimitat de WBC si amendat cu 100.000 de dolari

Pugilistul englez Derek Chisora, care s-a batut cu David Haye la conferinta de presa ce a urmat meciului pierdut in fata ucraineanului Vitali Klitschko, a fost suspendat de WBC pe termen nelimitat si amendat cu 100.000 de dolari, informeaza The Telegraph.

Intr-un comunicat, WBC a anuntat ca Chisora a avut "unul dintre cele mai rele comportamente intalnite la un boxer profesionist", care precizeaza ca suspendarea nu va fi ridicata pana cand pugilistul britanic nu va urma cursuri de controlare a furiei.

Impotriva lui Haye, WBC nu a luat nici o decizie, pentru ca acesta nu este licentiat.

Dereck Chisora a avut un schimb dur de replici urmat de o incaierare cu David Haye, in timpul conferintei de presa de la finalul meciului pierdut in fata ucraineanului Vitali Klitschko, contand pentru centura WBC la categoria grea, ce s-a disputat la 18 februarie la Munchen.

Totul a inceput atunci cand Haye, prezent la meciul dintre Chisora si Klitschko in calitate de reprezentant al presei, i-a tot intrerupt pe cei care dadeau declaratii, si anume pe managerul fratilor Klitschko, Bernd Boente, pe promotorul Frank Warren si pe pugilistul invins.

Haye si-a pierdut centura WBA, la 1 iulie, la Hamburg, in meciul cu Vladimir Klitschko contand pentru unificarea centurilor WBA, IBF si WBO la categoria grea. Haye detinea centura din noiembrie 2009, cand l-a invins pe rusul Nikolai Valuev.

Sursa: Antena3.ro

Foto: espn.go.com

Recomandari