Antena Căutare

Dezvăluire senzațională: Gică Hagi, la un pas de a fi antrenor la Campionatul Mondial din Rusia 2018!

România a ratat din nou calificarea la un Campionat Mondial de Fotbal, după o campanie dezastruoasă într-o grupă din care Polonia și Danemarca și-au luat bilete către Rusia. Fotbalul românesc a fost însă aproape de a da un antrenor la Cupa Mondială de anul viitor.

Cel mai mare jucător al fotbalului românesc, Gică Hagi, a fost la un pas de a antrena anul viitor o națională calificată la Mondiale. Tehnicianul campioanei en-titre din Liga 1, Viitorul, a avut o ofertă de a antrena o echipă calificată la Campionatul Mondial din Rusia.

Această informație a fost dezvăluită de Cristi Bivolaru, director directorul general al clubului Viitorul.

”Gică Hagi a avut mai multe oferte, printre care şi aceea de a antrena o naţională calificată la Campionatul Mondial. Gică a ales, deocamdată, să rămână la Viitorul”, a spus Bivolaru la digisport

Chestionat în legătură cu numele naționalei care l-a ofertat pe Hagi, Bivolaru nu a vrut să facă mai multe dezvăluiri.

Pentru Hagi, experiența pe banca unei echipe naționale a început pe banca tehnică a ”tricolorilor” în campania de calificare la Mondialul din 2002.

Dan Petrescu surprinde după meciul Dinamo - CFR Cluj. Ce spune ”Bursucul” de arbitrajul lui Hațegan la meciul Irlanda de... A murit JANA NOVOTNA, celebra jucătoare de tenis. Avea doar 49 de ani și a pierdut lupta cu cancerul. Deținătoare de Wim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x