Antena Căutare

Diagnosctic confirmat pentru Marco Asensio, ruptură a ligamentului încrucişat anterior

Potrivit anunţului clubului madrilen, controlul medical efectuat a confirmat că Marco Asensio, 23 de ani, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a meniscului extern la genunchiul drept.

Jucătorul Marco Asensio a suferit o gravă accidentarea în meciul amical pe care echipa sa, Real Madrid, l-a disputat, marţi, la Washington, cu Arsenal Londra, în cadrul International Champions Cup.

Potrivit anunţului clubului madrilen, controlul medical efectuat a confirmat că Asensio, 23 de ani, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a meniscului extern la genunchiul drept.

El va fi operat în următoarele zile şi va rata mare parte a sezonului 2019/2020.

Asensio a intrat pe teren în minutul 46, a marcat în minutul 59 golul de 2-2, iar în minutul 65 a părăsit terenul pe targă, accidentat.

Arsenal a condus la pauză, prin reuşitele lui Lacazatte '10 (p) şi Aubameyang '24. Real Madrid a reuşit egalarea în repriza a doua, prin Bale '56 şi Asensio '59.

Nacho (Real) '9 şi Sokratis (Arsenal) '40 au fost eliminaţi.

Madrilenii s-au impus la loviturile de departajare, cu 3-2.

Sursa : news.ro

Medaliile care se vor decerna la Olimpiada de la Tokyo vor fi confecţionate din materiale reciclate... Vicecampioana la baschet masculin CSU Sibiu va evolua în grupa D a FIBA Europe Cup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x