Antena Căutare

Dick Advocaat a preluat conducerea reprezentativei Belgiei

Federatia Belgiana de Fotbal (BFF) a anuntat ca tehnicianul olandez al lui Zenit Sankt Petersburg, Dick Advocaat, a semnat un contract valabil doi ani si va prelua prima reprezentativa din luna ianuarie a anului viitor, informeaza Reuters.

"Contractul a fost parafat azi si va intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2009", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul BFF.

Fostul selectioner al Olandei, al carui angajament cu Zenit expira la sfarsitul anului curent, a semnat cu Federatia Belgiana o intelegere valabila doi ani, cu posibilitatea de prelungire cu inca 18 luni, in cazul obtinerii calificarii la EURO 2012.

Advocaat antreneaza formatia din Sankt Petersburg din vara lui 2006 si a castigat pana i;n prezent campionatul Rusiei, Cupa UEFA si Supercupa Europei. Tehnicianul batav in varsta de 61 de ani a mai pregatit in cariera sa cluburi precum PSV Eindhoven, Glasgow Rangers, Borussia Monchengladbach, dar si nationala Olandei, in doua randuri.

Fostul selectioner al Belgiei, Reni Vandereycken, si-a reziliat contractul cu Federatia la data de 7 aprilie, din cauza rezultatelor negative pe care nationala le-a inregistrat, iar de atunci interimatul este asigurat de Franky Vercauteren.

Vandereycken (55 de ani) nu a reusit sa califice selectionata la Campionatul European din 2008 si a compromis si sansele de participare la Campionatul Mondial din Africa de Sud, din 2010.

sursa: NewsIn
Andy Murray, in sferturi la Wimbledon.... Free Steaua! Gigi ia vacanta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x