Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Didi s-a dus, dar a venit Răzvan! Băiatul lui Prodan s-a transferat la CSA Steaua: ”Uite, tată, acum sunt și eu ca tine”

La finalul lui 2016, în bucătărie, Didi Prodan se prăbușește, din senin, după ce a urmărit, la televizor, prestația lui Gică Popescu dintr-o emisiune televizată. E chemată salvarea, dar fostul mare fotbalist nu mai rezistă. Se stinge în brațele fiului său. Acum, Răzvan e singurul Prodan. Și tocmai s-a transferat la Steaua.

Mi-am pus tricoul pe mine și mi-am zis: <<Uite, tată, acum sunt și eu ca tine, îți calc pe urme>> Sper să-l fac mândru de mine, să joc cu Steaua în Liga Campionilor, cum a făcut și el, și poate să și dau un gol așa frumos cum a reușit el cu Glasgow Rangers”, a spus Răzvan Prodan, într-un interviu acordat colegilor de la Gazeta Sporturilor.

Puștiul e fundaș central, cum altfel?!, dar a pornit-o din față. La primele sale antrenamente juca atacant, dar a văzut, chiar și de la Didi, că și fundașii o bagă-n ațe. S-a tras în defensivă și acum va juca fix în locul tatălui său. La CSA Steaua!

"Tata îmi spunea mereu să joc simplu, să nu mă complic. Şi să muncesc, să muncesc, că numai aşa pot ajunge foarte sus"

Recomandari