Antena Căutare

Dinamo arunca bomba: vrea 3-0 la masa verde cu Vasluiul » Danilescu: "Mergem pana la TAS!"

Dinamovistii sunt hotarati sa mearga pana la capat in "cazul Marius Constantin". Directorul sportiv al ros-albilor, Constantin Danilescu, a declarat pentru Radio GSP ca formatia din "Stefan cel Mare" va contesta dreptul de joc al fotbalistului in meciul FC Vaslui - Dinamo, scor 3-1.

"Daca este cazul vom merge la TAS pentru ca avem dreptul sa facem acest memoriu timp de 90 de zile. Clubul Dinamo va ataca acest transfer in comisiile implicate. Vasluiul nu avea voie sa faca aceste transfer, iar cei transferati au ajuns la echipa inainte ca interdictia clubului sa se ridice de catre UEFA.

Noi consideram ca acest transfer este ilegal, tinand cont ca a doua zi dupa meci FIFA a trimis o hartie Vasluiului. Nu regret ca nu am facut atunci contestatie, acum dovada e clara ca jucatorul nu avea drept de joc", a spus Danilescu la Radio GSP.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mutu la conferinta: "Vreau sa fiu primul de la nationala care inscrie pe noul stadion”. Bine ca nu e convocat Alexa... Gigi Becali: "Mircea Sandu a luat fara sa fie prins"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x