Dinamo Bucureşti: Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari şi pentru închiderea sezonului

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a anunţat, marţi, după videoconferinţa consultativă a FRH cu cluburile masculine, că acestea au votat pentru eliminarea regulii cu trei jucători extracomunitari, dar şi pentru încheierea sezonului şi acordarea de medalii.

”Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari. Toate cluburile de Liga Naţionala masculină au votat astăzi într-o videoconferinţă cu şefii FRH pentru eliminarea regulii cu trei extracomunitari. De asemenea, cu trei excepţii, cluburile sunt de acord cu închiderea sezonului şi acordarea de medalii (9 voturi pentru aceasta din urmă)”, a anunţat Dinamo Bucureşti.

Luni, într-o conferinţă similară, cluburile feminine şi-au exprimat şi ele dorinţa de a se încheia Liga Naţională fără meciuri pe teren.

Decizia finală în privinţa închiderii stagiunii 2019-2020 va fi luată în 18 mai, de Consiliul de administraţie al FR Handbal, care urmează să anunţe apoi şi în privinţa Turneelor Final Four Cupa României, precum şi a turneelor de promovare.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri