Antena Căutare

Dinamo - Concordia 2-0/ "Cainii" merg ceas

Dinamo isi consolideaza prima loc in campioant dupa victoria cu scorul de 2-0 in fata formatiei Concordia Chiajna. Golurile “cainilor” au fost marcate de Danciulescu (40) si Bakaj(90+3).


Baltoi le-a dat emotii mari ciinilor cu un sut in cros pe care Balgradean l-a respins in corner. Jocul apatic al dinamovistilor a fost salvat de Danciulescu.

Danciu-gol a deschis scorul cu o lovitura de cap de la 14 metri excelent plasata(40).

Dinamo a avut aceeasi evolutie fara nerv si in repriza secunda. Niculae l-a incercat pe Gospodinov cu un sut de la distanta, mingea a trecut putin pe linga poarta(65).

Acelasi Niculae a scapat singur cu portarul Concordiei, dar driblingul sau previzibil i-a permis lui Gospodinov sa agate mingea si sa-si salveze echipa(76).

Dragos Grigore a fost aproape de a-si trada propria echipa. Fundasul a deviat cu capul o centrare, dar atent, Balgradean s-a intins si a resins in corner. Bakaj a stabilit scorul final, 2-0, printr-un sut la vinclu de la marginea careului de 16 metri.

Dinamo a obtinut o noua victorie si continua sa conduca in lupta pentru titlu.

Au evoluat echipele:

Dinamo:
Balgradean - Luchin, Grigore, Moti, Diabate - Rus, Kone, Munteanu (Chitu '68), Alexe (Bakaj '68) - Niculae, Danciulescu (Tucudean '85). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Concordia Chiajna:
Gospodinov - P. Marin, Bozga, Stoica, Vitinha - Radu (Pana '51), Stere - Popa, Trica (Mihalcea '59), Vl. Munteanu - Baltoi. Antrenor: Laurentiu Dinita.

Ronny Levy a demisionat... Gaz Metan Medias - U Cluj 2-5/ Hattrick pentru Adrian Cristea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x