Antena Căutare

Dinamo - FC Brasov 0-0/ Cainii si-au terminat benzina

Dinamo Bucuresti a ratat sansa de a se distant in fruntea clasamentului, remizand in Stefan cel Mare cu FC Brasov, scor 0-0, intr-un meci contand pentru etapa a XI-a a Ligii 1.


Gazdele au inceput sa preseze poarta brasovenilot, iar Danciulescu a ratat cea mai mare ocazie din prima repriza. Atacantul dinamovist, premiat pentru atingerea cotei de 200 de goluri in Liga, a
trimis in bara in minutul 14.

Elevii antrenati de Liviu Ciobatariu au presat si mai puternic in partea secunda, Rus si Bakaj trimitand suturi excelente din afara careului, insa Felgueiras, portarul brasovenilor, a prins o zi mare si a fost de neinvins.

Dupa acest rezultat, Dinamo ocupa in continuare prima pozitie in Liga 1, avand 26 de puncte in 11 meciuri. In schimb, oasteptii se situeaza pe locul 11, cu doar 12 puncte.

Au evoluat echipele:

Dinamo Bucuresti: Balgradean - Luchin, D. Grigore, Moti (Tucudean '80), Zie Diabate - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe (Bakaj '70) - Danciulescu, M. Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Brasov:
Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Distefano - Bruno Madeira - Nuno Viveiros (Mateiu '57), Cristescu, Chipciu (Kanu '83) - Moutinho, Buga (Fl. Stanga '90+2). Antrenor: Daniel Isaila.

Tot duminica, formatia CS Mioveni a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata pe teren propriu, cu echipa Petrolul Ploiesti, in etapa a XI-a a Ligii I.

foto: gsp.ro

CFR Cluj – Ceahlaul Piatra Neamt 2-1 \ Ardelenii pun presiune pe Dinamo... Serie A: Lecce - AC Milan 3-4, dupa 3-0 la pauza. Vezi rezultatele din etapa 8!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x