Antena Căutare

Dinamo - Juventus București LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - Juventus București LIVE VIDEO. Al doilea meci din play-out-ul Ligii 1 care se joacă vineri propune un meci între cele două extreme ale clasamentului: Dinamo București vs. Juventus București, un derby bucureștean care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo - Juventus București este live video online de la ora 20:45.

Dinamo - Juventus București LIVE VIDEO Pentru Dinamo, duelul cu Juventus București, contând pentru runda a 3-a din play-out, este primul după o pauză de aproape trei săptămâni. ”Câinii” nu au mai jucat un meci oficial de pe 12 martie, atunci când treceau la scor de forfait de Gaz Metan Mediaș. A fost și singurul meci din play-out jucat de formația lui Florin Bratu în acest sezon. Dinamo nu a jucat la Botoșani, acolo unde ninsoarea abundentă a făcut imposibil meciul cu trupa lui Costel Enache.

Dinamo - Juventus București LIVE VIDEO Dincolo, Juventus stă ceva mai bine la capitolul meciuri în picioare. ”Juventinii” de România au un egal la Botoșani și o victorie cu ACS Poli Timișoara. Pe lângă aceste puncte, elevii lui Marius Baciu mai au și speranța că se pot salva de la retrogradare.

Dinamo - Juventus București LIVE VIDEO Cum era de așteptat, bookmakerii nu dau nicio șansă celor de la Juventus în meciul cu Dinamo. Istoria scurtă a echipei lui Marius Baciu în Liga 1 a cunoscut două eșecuri la indigo cu echipa din ”Groapă”: 3-0 la Ploiești și 3-0 în ”Ștefan cel Mare”.

Dinamo - Juventus București LIVE VIDEO Dinamo primește o cotă de 1,35-1,40 pentru victorie, în timp ce Juventus are undeva la 10-11. Pentru cei care vor cote mai mari putem să anticipăm un ”1 pauză/1 final” la cotă de 2,00.

BREAKING NEWS. Una dintre echipele calificate la Mondiale ar putea boicota campionatul din Rusia!... UEFA schimbă regulile în Liga Campionilor și Europa League. Dispare ora clasică ”21:45” de începere a meciurilor și este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x