Antena Căutare

Dinamo preia modelul Fener: vrea doar femei si copii la partidele cu portile inchise

Clubul Dinamo a trimis azi, pe adresa FRF, o solicitare prin care cere ca la partidele de pe teren propriu cu Concordia Chiajna si Brasov, ce urmeaza sa se dispute in Stefan cel Mare cu portile inchise, sa aiba acces doar femeile si copiii. Nicolae Badea doreste sa preia modelul Fenerbahce de combatere a huliganismului.

La partida de marti, dintre Fenerbahce si Manisaspor au asistat nu mai putin de 41.663 de spectatori, publicul fiind format doar din femei si copii! "Da, asa e, am facut aceasta solicitare catre LPF. Asteptam un raspuns zilele urmatoare", a declarat Nicolae Badea pentru GSP.RO.

Clubul Dinamo a primit 3 etape de suspendare si o amenda de 50.000 de euro dupa ce, la partida cu Rapid, suporterii aflati in Peluza Catalin Haldan au aruncat cu torte si petarde pe teren si in tribune. Fanii au fost evacuati, iar aproximativ 400 dintre ei au fost amendati, unii alegandu-se si cu dosare penale si interzicerea pe orice arena sportiva cel putin un an.
Diseara, in Cupa, contra Luceafarului Oradea (21:15, Dolce Sport si live text gsp.ro), "cainii" isi vor ispasi prima etapa de suspendare.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Razvan Lucescu, reclamat de oficialii alb rosii la Comisia de Disciplina a Ligii... Love story Gica Popescu - FRF? Propus de Sandu, ”Baciul” i-a luat locul lui Lupescu in Comisia de Disciplina a UEFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x