Antena Căutare

Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 / Play-off-ul Champions League este tot mai aproape dupa "dubla" lui Gabi Iancu

Steaua Bucuresti este ca si calificata in play-off-ul Champions League dupa victoria din deplasare cu Dinamo Tbilisi, scor de 2-0, in prima mansa din turul 3 preliminar al competitiei. Gabi Iancu a reusit o “dubla” pentru ros-albastrii, insa gruzinii au ratat un penalty la scorul de 0-0, prin Xisco.

Dupa o prima repriza saraca in ocazii a urmat o parte secunda in care cele doua echipe au riscat mai mult si ocaziile la cele doua porti nu au intarziat sa apara. Intrarea lui Gabi Iancu a dinamizat jocul formariei antrenate de Laurentiu Reghecampf.

Momentul psihologic al confruntarii s-a petrecut in minutul 60, atunci cand gazdele au beneficiat de un penalty la un hent facut de Latovlevici. Xisco a tras insa slab si Tatarusanu a prins mingea fara emotii.

Patru minute mai tarziu Gabi Iancu a reusit deschiderea scorului pentru Steaua. Mijlocasul ros-albastrilor a prins un sut senzational, fara preluare, din afara careului, care l-a lasat fara nicio reactie pe Loria.

Dupa inscrierea golului elevii antrenati de Laurentiu Reghecampf au trecut la conducerea jocului si au ratat ocazie dupa ocazie. In minutul 81, Gabi Iancu a reusit “dubla” cu o reluare simpla din interiorul careului, din pasa lui Tanase.

La 0-2, gazdele s-au prabusit, iar stelistii s-au intrecut in ocazii pana la final. Bourceanu, Chiriches si Tanase( a trimis mingea in bara), au trecut pe langa golul trei. S-a terminat 2-0 pentru Steaua, care face un pas important catre calificarea in play-off-ul Champions League.

Echipe:

Dinamo Tbilisi: Loria - Seturidze, Kvaratskhelia, Ustaritz, Glisici - Merebashvili, Grigalashvili, Khmaladze, Kvirkvelia - Xisco, Dvali. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu, Tanase - Nikolic. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

foto: facebook.com

Fostul portar spaniol Antoni Ramallets a murit... Lista stranierilor convocati pentru meciul amical cu Slovacia. Florescu, Papp si Banel Nicolita sunt surprizele lui Vict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x