Antena Căutare

Dinamovistul Margaritescu va fi cercetat in libertate

Mijlocasul dinamovist nu a primit mandat de arestare preventiva de la judecatorii Tribunalului Bucuresti. Astfel, Margaritescu va fi cercetat in libertate, ca si Cristi Munteanu. Cei doi sunt suspectati ca ar avea legaturi cu o retea de hoti de autoturisme de lux.

Margaritescu a fost singurul dintre cei sapte retinuti adusi la Tribunalul Bucuresti care nu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Mijlocasul va ramane insa in arestul politiei pana in aceasta seara, la ora 19:00, cand ii expira ordonanta de retinere.

Ieri, dinamovistul Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu, fostul portar al echipei Dinamo, au fost ridicati chiar de pe aeroport, de unde echipa sa se pregatea sa plece la un meci din Cupa Romaniei.

Cei doi fotbalisti au fost audiati la Serviciul Furturi Auto al Politiei Capitalei. Scandalul a pornit de la o reclamatie facuta anul trecut de un presupus pagubit. Barbatul sustine ca i-a fost furat autoturismul in valoare de 140.000 de euro. Ulterior, s-a dovedit ca masina fusese vanduta.

Anchetatorii banuiesc ca fotbalistii stiau ca masina este furata.

Citeste si Jurnalul!

Foto: gsp

VIDEO! Cupa Italiei: AS Roma - Inter 0-1... Cupa Romaniei/ semifinale: Steaua - Brasov 0-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x