Antena Căutare

Dinel Staicu, in topul al celor mai excentrici 20 de patroni din sportul mondial

Fostul sef al Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a fost inclus de Sky Sports Magazine, numarul din aprilie/mai 2010, intr-un clasament al celor mai excentrici 20 de patroni din sportul mondial.

n prima sa zi de munca la club ca si patron al Universitatii Craiova a concediat sase jucatori, inmanandu-le fara cuvinte cate un bilet de tren spre Bucuresti. Este detinator al unui parc tematic si al unui muzeu dedicat fostului dictator Nicolae Ceausescu"


Jurnalistii de la Sky Sports au facut insa si o confuzie: "Dinel a parasit Craiova, insa a revenit in fotbal dupa ce a cumparat SIF Oltenia". In realitate, Staicu este presedintele Societatii de Investitii Financiare Oltenia amintite mai sus, dar se pare ca englezii sunt convinsi ca SIF Oltenia este un club de fotbal.

In topul alcatuit de publicatia britanica, Dinel Staicu se afla intr-o companie selecta, printre cei enumerati aflandu-se si boss-ul de la AC Milan, Silvio Berlusconi (locul 7), proprietarul lui Atletico Madrid, Jesus Gil (locul 15) sau fostul presedinte al francezilor de la Olympique Marseille, Bernard Tapie (locul 3). In clasament au mai fost inclusi Flavio Briatore (locul 11), dar nu ca initiator al imperiului Benetton, ci ca detinator al clubului Queens Park Rangers, dar si actorul Russell Crowe (locul 5), patron al unei echipe australiene de rugby, South Sydney Rabbitohs.

Daca ordinea acestora in ierarhie pare a fi irelevanta pentru englezi, primul loc are un ocupant cert si de neclintit: Kim Jong-iI, presedintele Coreei de Nord. Conducator, printre multe altele, si al nationalei de fotbal, dictatorul se considera artizanul calificarii Coreei de Nord la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

sursa:Jurnalul National

Rafael Nadal, calificat in semifinalele turneului de Masters de la Miami... La FootbALL Inclusive vine iepurasul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x