Căutare Live

Dinu Gheorghe ii da dreptate lui Gigi Becali: "Brandan era mai bun la mijloc"

Fostul presedinte al Rapidului a declarat ca daca ar fi fost in locul lui Ilie Stan, l-ar fi postat pe argentinian in centrul liniei mediene.

Gigi Becali face prozeliti in randul oamenilor de fotbal. Inaintea meciului dintre Steaua si Twente Enschede, Dinu Gheorghe a declarat ca ar fi preferat o linie mediana in care Brandan sa faca cuplu in fata apararii cu Eric Bicfalvi: "Asa Prepelita ar fi mutat in dreapta si Steaua ar fi renuntat la improvizatia Rusescu".

Fostul oficial rapidist sustine chiar ca lasarea lui Bifalvi singur la inchidere este o decizie chiar mai rsicanta decat posibila titularizare a lui Latovlevici pe banda stanga a apararii.

Foto: Intact Images / EPA

TSKA Sofia, retrogradata din cauza transferului lui Platini?... Arshavin si Pavlyuchenko, in lotul Rusiei pentru amicalul cu Danemarca...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri