Antena Căutare

Doliu în familia Universității Craiova. S-a stins Nicolae Ivan, component al “Campioanei unei mari iubiri”

Nicolae Ivan, fost component al Universității Craiova, a murit azi, în luna în care ar fi împlinit 76 de ani. Născut la București pe 28 august 1942, Ivan a ajuns la Universitatea Craiova în anul 1965 și a jucat în Bănie până în 1974. În locul său, la mijlocul terenului, a venit Ilie Balaci.

Nicolae Ivan, fost component al Universității Craiova, a murit azi, în luna în care ar fi împlinit 76 de ani. Născut la București pe 28 august 1942, Ivan a ajuns la Universitatea Craiova în anul 1965 și a jucat în Bănie până în 1974. În locul său, la mijlocul terenului, a venit Ilie Balaci.

Nicolae Ivan a făcut parte din generaţia de excepție a Craiovei, intitulată “Campioana unei mari iubiri”, prima echipă i-a adus primul titlu din istorie în Bănie.

”O veste tristă primită de la Marian Nedea, alături de care am lucrat la ProSport și Gazeta Sporturilor: S-a stins Nicolae Ivan, fostul mijlocaș al Universității Craiova, generația 1974, cea care a adus în Bănie primul titlu de campioană a României. În ediția 1982-1983, în care Craiova Maxima a atins semifinala Cupei UEFA, a fost secundul lui Constantin Oțet.Nicolae Ivan ar fi împlinit luna aceasta 76 de ani”, a scris pe contul său de Facebook jurnalistul Daniel Nanu.

În sezonul 1982-1983, în care Craiova Maxima a atins semifinala Cupei UEFA, a fost secundul lui Constantin Oțet. Nicolae Ivan ar fi împlinit luna aceasta 76 de ani.

Nicolae Ivan intră pe o listă neagră a marilor jucători sau oameni din staff-ul generației de aur a Craiovei care ne-au părăsit. Nicolae Tilihor a decedat după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită, Constantin Oţet, antrenorul principal al Universităţii Craiova în perioada cunoscută sub denumirea “Craiova Maxima”, a decedat în februarie 1999. Ion Oblemenco a suferit un infarct. Zoltan Crişan a trecut în nefiinţă după o grea suferinţă la 14 octombrie 2003, chinuit de o boală pulmonară cumplită, la vârsta de numai 48 de ani.

Corneliu Andrei Stroe, preşedintele Universităţii Craiova din cea mai bună perioadă din istoria oltenilor, a încetat din viaţă pe 2 aprilie 2014, la 70 de ani, iar pe 20 august 2013, la 62 de ani, Costică Ştefănescu, fostul mare jucător al Stelei şi al Craiovei, s-a sinucis aruncându-se de la balconul Spitalului Militrar, acolo unde era internat.

Biletul Zilei 07.08.2018! Meciurile sigure de marți ne aduc profitul... Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x