Antena Căutare

DOLIU în lumea sportului din România! Antrenorul Viorel Ion a murit

Lumea sportului este în doliu după ce un mare campion a încetat din viață. Antrenorul de rugby Viorel Ion s-a stins din viata la Spitalul de Urgenta din Focsani, după o luptă cu boala, la doar 54 de ani.

Lumea sportului este în doliu după ce un mare campion a încetat din viață. Antrenorul de rugby Viorel Ion s-a stins din viata la Spitalul de Urgența din Focșani, după o luptă cu boala, la doar 54 de ani.

Viorel Ion a avut performanțe remarcabile în rugby: medalia de aur cu naționala de tineret a României la Campionatul European, campion național cu echipa de juniori I a LPS Focsani, vicecampion național cu formatia Under 18 și 19 a LPS Focsani și cinci medalii de bronz la Campionatele Naționale de rugby juniori ale României.

Spera la o vindecare miraculoasă, după ce s-a luptat mai bine de doi ani cu boala. Deşi bucureştean la origine, Viorel Ion a jucat mulţi ani pentru echipa de seniori a Focşaniului care evolua în acele vremuri în prima ligă de rugby a ţării.

A fost unul dintre cei mai buni tehnicieni din rugby-ul autohton. S-a dedicat trup şi suflet sportului cu balonul oval.

Atmosferă de Liga Campionilor! Peste 40.000 de suporteri o vor susține pe Steaua în meciul cu Ludogoreț... Simona Halep a fost eliminată în OPTIMILE turneului de la New Haven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x