Antena Căutare

Dragomir si LPF se razbuna: „Televiziunile nu vor avea rezumate si nu vor avea voie la conferintele de presa”

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca Adunarea Generala a LPF a stabilit ca pachetul numarul 9 de meciuri din Liga I sa fie incredintat TVR, iar pentru celelalte cinci pachete disponibile sa se negocieze cedarea lor pana la 15 iunie.

Am decis ca pachetul 9 sa fie incredintat TVR, asa cum este semnata conventia cu Consiliul Concurentei. Daca pana la 15 iunie primim o suma considerata de Adunarea Generala si conducerea Ligii indeajuns de benefica pentru cluburi, se va vinde intr-un singur pachet tot ce a ramas. Din acesti bani se va face o platforma, un post de televiziune, daca se vand pe urmatorii trei ani toate pachetele, peste trei ani LPF va avea o platforma cu unul sau doua posturi, care va transmite toate meciurile, dar si alte programe. Daca nu se vand, din februarie se face noua platforma"


Seful Ligii a confirmat infiintarea unui post de televiziune public si a anuntat ca restul televiziunilor nu vor avea dreptul sa preia nici macar inregistrari.

Indiferent daca vindem sau nu la vreun post de televiziune, LPF va avea o platforma de televiziune. Cu banii pe care ii vom lua acum si cu un imprumut bancar vom face tot. Avem aprobare de la Consiliul Concurentei si vom face tot ce credem ca e de cuviinta pentru fotbalul romanesc. Adunam material din tarile care au adoptat acest model si facem actele. Noi avem diamantul, drepturile pentru Liga I. Suma pentru vizionarea acestor canale va fi de 10-15 euro. Celelalte televiziuni nu vor avea dreptul sa ia nici macar imagini, cel putin pana in februarie, dupa care vom vedea. Ne descurcam pana atunci. Rezumatele nu se dau la nicio televiziune, pachetele de internet nu se vand, iar la conferintele de presa participa numai ziaristii", a explicat Dragomir.

Acesta a mai adaugat ca initiativa sa este sustinuta si de alti oameni din fotbal: „Gigi Becali m-a sunat si mi-a zis pentru prima oara in viata lui ca sunt genial, aproape la fel de destept ca el".

In final, presedintele LPF i-a amenintat si pe conducatorii cluburilor ca nu vor avea voie sa discute la emisiunile TV despre meciurile netelevizate: „Niciun patron nu are voie sa vorbeasca la o alta televiziune, cel care va vorbi va fi amendat cu 10 miliarde de lei vechi".

Citeste si Antena3

Foto:Intact Images

CE Under-17: Romania - Cehia 1-1... L'Equipe scrie ca Marica este din nou dorit de PSG...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x