Antena Căutare

Dramă fără margini în familia unui fotbalist de prima ligă de la noi. Fiul de 16 ani s-a spânzurat, în scara blocului. Ce mesaj le-a lăsat părinților

Florin Pancovici, 40 de ani, fost mijlocaș de bandă în Divizia A la Petrolul sau Ceahlăul, a fost șocat de vestea care a căzut peste el ca un trăznit. Copilul lui nu mai e. 

Florin Pancovici, 40 de ani, fost mijlocaș de bandă în Divizia A la Petrolul sau Ceahlăul, a fost șocat de vestea care a căzut peste el ca un trăznit. Copilul său nu mai e.

Sebastian, în vârstă de16 ani, a fost găsit spânzurat în scara blocului, din Ploiești, potrivit Adevărul, scrie gsp.ro. În urma sa, a rămas doar un bilet de adio. Tânărul își cere iertare pentru ce a făcut.

Cel care l-a găsit a fost chiar Florin Pancovici, care i-a tăiat sfoara și a încercat să-l resusciteze, dar fără succes. Medicii sosiți la fața locului au putut constata doar decesul.

Dramă fără margini în familia unui fotbalist de prima ligă de la noi. Fiul de 16 ani s-a spânzurat, în scara blocului. Ce mesaj le-a lăsat părinților

Deocamdată, motivele pentru care fiul lui Florin Pancovici și-a luat viața sunt neclare, urmând ca Poliția Prahova să investigheze cazul.

Sebastian Pancovici avea 16 ani și era elev la unul dintre cele mai bune licee din Ploiești, Ion Luca Caragiale. Se pare că tânărul suferea de depresie.

Sursa foto: gsp.ro

EXCEPȚIONAL! A mizat 2 lei pe un bilet și a câștigat peste 35,000 de Euro. Cum s-a schimbat ziua unui dinamovist în doar... "Fulgerul" şi-a îndeplinit cea mai mare dorinţă! Bolt a semnat cu o echipă de fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x