Antena Căutare

Duckadam: "Cred ca Balan va acoperi golul lasat de Nicolita"

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a comentat aducerea mijlocasului Tibi Balan la gruparea antrenata de Ronny Levy.

"Sper ca acest caz al lui Tibi Balan sa se rezolve cat mai repede. Ar fi fost o bucurie mai mare daca am fi reusit sa il trecem si pe lista UEFA. Este un jucator cu mare experienta, va aduce un plus pentru echipa cu siguranta, a jucat in Liga Campionilor, la echipa nationala. Cred ca va acoperi golul lasat de plecarea lui Banel Nicolita.

Banel era un jucator cu multa energie, depunea mult efort, Tibi Balan este mai tehnic. Speram sa fie acel jucator care sa scoata adversari din joc, sa dea o pasa, dar si goluri, pentru ca el este un fotbalist care si inscrie", a spus Helmuth Duckadam la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Gigi Becali socheaza din nou: "Rapidistii, aia sunt fani adevarati"... Steaua, amendata de UEFA dupa dubla cu TSKA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x