Antena Căutare

Dumitru Dragomir ii avertizeaza pe stelisti: "Au probleme mari inaintea meciului cu Twente"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal crede ca vremea geroasa din Romania va afecta atat gazonul de pe National Arena, cat si capacitatea de a se antrena a jucatorilor lui Ilie Stan.

Dumitru Dragomir are o perspectiva sumbra inaintea meciului Stelei cu Twente Enschede. Presedintele Ligii sustine ca vremea de afara ii va impiedica pe ros-albastrii sa se antreneze in tara.

"La Mogosoaia, zapada e de 55 de centimetri, nu au unde sa se antreze. Ei sunt obisnuiti cu terenuri moi; daca ii baga la sala fac toti rupturi musculare."

Dragomir crede ca daca va continua sa ninga, Steaua risca sa piarda meciul cu tur cu Twente cu 3-0 la masa verde: "Arbitrul poate amana meciul pentru a doua zi, dar daca nici atunci nu se poate juca, Steaua va pierde cu 3-0. Daca puneam acoperisul, se facea praf sub tonele de zapada" a spus, la GSP TV, "Oracolul din Balcesti".

Foto: Hepta

Nicolita stie de ce nationala nu se mai calfica la turneele finale: are ghinion... Chelsea, Manchester City si Manchester United se bat pe Jovetic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x