Antena Căutare

Dumitru Dragomir ii da dreptate lui Levy: "Jucatorii Stelei nu sunt de top"

Gigi Becali a reusit sa reziste opt etape inainte sa-l schimbe pe Ronny Levy, ceea ce este destul de mult tinand cont de modul cum au plecat de la Steaua alti antrenori, precum Piturca, Ilie Dumitrescu sau Stoichita. Totusi, marea problema a Stelei nu este antrenorul, spune Dumitru Dragomir, ci jucatorii.

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal a revenit la ideea ca Steaua nu poate face performanta cu fotbalisti de la retrogradate si nu intelege cum Gigi Becali nu si-a dat inca seama de adevarata valoare a jucatorilor pe care i-a adus in vara.

"La Steaua a plecat un antrenor bun, dar a venit unul si mai bun. Marea problema a Stelei sunt jucatorii. Sa nu uitam ca vin de la echipe retrogradate. Numai in ochii unora sunt jucatori de top. Bourceanu e un jucator muncitor, la fel ca si Nicolita, dar... Ilie Stan nu are lot sa ia titlul, dar poate sa mobilizeze echipa si sa ajunga sus. Daca nu e presiune la nivelul bancii tehnice si e ferita de accidentari, Steaua isi va reveni", a spus Dumitru Dragomir la o televiziune centrala.

Rapid merita cel putin un egal

Seful LPF a comentat si rezultatul Rapidului de aseara, din grupele Europa League, 1-3 cu PSV Eindhoven. Dragomir spune ca echipa de langa podul Grant ar fi meritat cel putin un punct si le-a pus infrangerea in carca lui Pancu si Coman, cei care, in opinia sa, au gresit decisiv la primul gol al olandezilor.

"Am plecat la 1-1 de pe National Arena si nu mi-a venit sa cred cand m-au sunat prietenii si mi-au spus cat s-a terminat. Dupa iesirea lui Roman, nu s-a mai facut presing pe partea dreapta, nimic, si a venit nenorocirea. Rapidul merita cel putin un egal aseara, chiar daca diferenta de valoare dintre cele doua echipe e foarte mare.

Problema a fost ca au luat gol inainte de pauza. Pancu a gresit acolo ca l-a scapat din vederi pe jucatorul care a marcat si Coman nu a iesit la minge. Nu era cine stie ce centrare", a spus Dragomir.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Vezi ce dezastru au facut fanii lui PSG la Bilbao!... Tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei a fost programata miercuri, de la ora 16:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x