Antena Căutare

Dumitru Dragomir: "Vom scoate 110 milioane din drepturile tv"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a explicat in aceasta seara cum vor fi impartite pachetele pentru licitatia drepturilor de televizare ale Ligii 1. Dragomir spune ca TVR va avea din oficiu un pachet, pentru care va plati 3,5 milioane de euro pe an, iar celelalte posturi de televiziune din Romania vor putea licita pentru restul de 8 pachete.

"Daca nu ne aliniem la criteriile Consiliului Concurentei, am putea fi amendati cu zeci de milioane de euro. Ei ne-au obligat sa facem pachete egale si unul free-to-air. Televiziunea Romana va avea cu siguranta un meci. Primim 3.5 milioane de euro pe an. Ar putea transmite chiar si meciul Steaua - Dinamo pentru ca Liga alege care sunt optiunile. Celelalte televiziuni pot licita numai pentru celelalte 8 pachete. Majoritatea celor care au fost fost la Adunarea Generala au plecat fara sa stie despre ce e vorba",


"Poate ca nu e corect fata de toate televiziunile, dar e puterea nostra de a decide optiunile si nu vom renunta la ea. Interesul meu e sa aduc bani la Liga, la cluburi. Cel care va avea prima optiune isi va alege meciul care va fi transmis, dar numai dupa discutii cu reprezentantii Ligii. Dar televiziunile prefera sa-si aleaga ziua, nu meciul", a mai spus presedintele LPF.

Dumitru Dragomir a adaugat ca se asteapta sa stranga 36.5 milioane de euro pe sezon din drepturile de televizare ale Ligii 1, astfel ca Liga va strange aproape 110 milioane de euro in urmatorii 3 ani. "Am facut eu niste calcule si sper sa scot cel putin 36.5 milioane de euro pe an, fata de cele 28 de milioane pe care le luam pana acum. Si asta numai din tara! Am avut si o oferta de la o televiziune din Germania".

sursa:Jurnalul.ro

Liga Campionilor: Milan pierde acasa cu Tottenham/ Valencia - Schalke 1-1... Oficial: Alberto Contador nu va fi pedepsit pentru dopaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x