Antena Căutare

După Benzar şi Nedelcu, FCSB dă o nouă lovitură! Becali vrea să îl transfere şi pe Băluţă

FCSB i-a transferat, miercuri, pe Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu, dar Gigi Becali nu se opreşte aici. Vrea să dea o nouă lovitură în Liga I şi s-a pus la masa negocierilor cu CSU Craiova.

Steliştii au făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Alexandru Băluţă, dar oltenii nu sunt încântaţi de ideea ca fotbalistul să meargă la o rivală la titlu.

În schimb, relaţia dintre patronul Mihai Rotaru şi Gigi Becali este una proastă, după scandalul de la meciul Craiovei cu Viitorul, când oltenii au jucat cu juniorii.

Cu trei goluri marcate în patru meciuri jucate în actuala ediţie, Băluţă este cel mai în formă jucător din lotul lui Mangia. Fotbalistul de 24 de ani este cotat de transfermarkt la 1,3 milioane de euro.

Becali anunță transferurile verii la FCSB: ”În seara asta vă prezint doi jucători”. Negocieri pentru Nedelcu și Benzar... Primăria Sectorului 1 a cumpărat clubul Rapid! Daniel Niculae va fi preşedinte, Pancu e director tehnic, iar Măldărăşanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x