Căutare Live

După ce nu mai este dorit nici la Bayern Munchen şi nici la FC Barcelona, Philippe Coutinho ar putea ajunge la Newcastle

Mijlocaşul brazilian Philippe Coutinho ar putea ajunge la Newcastle în această vară, anunţă publicaţia The Telegraph.

Potrivit sursei citate, antrenorul spaniol de la Newcastle, Rafael Benitez, ar fi cel mai bucuros de o eventuală venire a mijlocaşului brazilian.

Coutinho este împrumutat la Bayern Munchen de FC Barcelona în acest sezon, însă niciun club nu doreşte să-l păstreze din sezonul viitor.

Philippe Coutinho, 27 de ani, a disputat ultimul meci pentru Bayern Munchen la 8 martie, împotriva formaţiei Augsburg (2-0).

Accidentat, Coutinho a fost operat la glezna dreaptă, la 24 aprilie, fiind indisponibil şase săptămâni.

El a marcat nouă goluri şi a oferit opt pase decisive în 32 de meciuri jucate în toate competiţiile, în acest sezon.

Bayern ar fi trebuit să plătească Barcelonei 120 de milioane de euro pentru transferul definitiv al brazilianului.

Sursa : news.ro

Baschetbalistul Andre Drummond a lăsat un bacşiş de 1000 de dolari la un restaurant din Florida. Nota de plată a fost de... AC Milan a anunţat că accidentarea lui Ibrahimovici nu este atât de gravă pe cât s-a crezut iniţial...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri