Antena Căutare

Ea 20, el 69! "În total" 49 de ani diferență și se iubesc cu foc! Tânăra a dat o replică în fața căreia nu mai ai ce să răspunzi!

Noua pereche a stârnit curiozitatea tuturor din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, iar tânăra a decis să rupă tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care are o relație cu fostul șef de la Renault. Conform today.it, Benedetta a răspuns criticilor, pe rețelele sociale.

Ea 20, el 69! "În total" 49 de ani diferență și se iubesc cu foc! Tânăra a dat o replică în fața căreia nu mai ai ce să răspunzi!
Flavio Briatore (69 de ani) și noua sa iubită în vârstă de 20 de ani.

Fostul director din Formula 1 are o relație amoroasă cu Benedetta Bosi în vârstă de 20 de ani, o studentă la drept. Flavio Briatore de 69 de ani se mândrește cu noua lui iubită cu 49 de ani mai tânără decât el. Nu aude criticile celor din jur și își trăiește viața la maximum!

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?", a fost întrebarea care a provocat-o pe tânără. "Inteligența nu îmbătrânește niciodată", a răspuns aceasta.

Italienii scriu că cei doi au fost recent într-o vacanță în Malindi (Kenya) și că sunt de nedespărțit.

Pe scurt din sport: CFR - Rennes, de la 20:00, meciul zilei pentru romani I Vesti bune de la Iker si Sara... Manchester City a terminat meciul cu Atalanta cu fundaşul Kyle Walker în poartă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x