Antena Căutare

Echipa de bob din Jamaica a ajuns cu mâna goală la Soci! Motivul ține de filmele SF!

"La omul sărac, nici boii nu trag!". Echipa de bob din Jamaica se află exact în această situație, acum, la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci!

Echipa de bob din Jamaica a ajuns cu mâna goală la Soci! Motivul ține de filmele SF!
| antena3.ro

"La omul sărac, nici boii nu trag!". Echipa de bob din Jamaica se află exact în această situație, acum, la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci!

Componenții săi au strâns bani pe internet pentru a participa la JO, dar problemele lor nu se opresc aici! Au ajuns, în sfârşit, la Soci, dar echipamentele şi bagajele sportivilor s-au pierdut pe drum.

Din cauza vremii nefavorabile, avionul nu a putut să aterizeze pe JFK şi a fost nevoit să fie deviat spre aeroportul din Philadelphia, petrecând aici câteva ore, după care au decolat din nou spre New York, atunci când condiţiile meteo au permis. Într-un final, au ajuns în Rusia, dar aici au descoperit că bagajele lor s-au rătăcit undeva între SUA şi Soci.

"Carcasa bobului este aici, dar lamele de alunecare, pentru care am depus atât efort să la cumpărăm, nu au ajuns. Cred că au rămas la New York. La fel s-a întâmplat şi cu echipamentul de competiţie", a spus cârmaciul Winston Watts.

Dar, în ciuda acestor dificultăţi, echipa şi-a păstrat optimismul: "Dacă echipamentul nostru nu vine până joi, vom împrumuta ce putem de la alte echipe, pentru a putea să ne antrenăm. Nu aveam un plan de rezervă, dar sunt mulţi sportivi care s-au oferit să ne ajute", a spus Watts.

Watts, de 46 de ani, şi coechipierul său, Marvin Dixon, de 28 de ani, vor încerca să participe la proba masculină de bob, după 12 ani de absenţă la Olimpiada de Iarnă.

Aventura cu bagajele nu este primul obstacol pe care l-au întâmpinat în parcursul lor spre Soci. După ce echipa s-a calificat la JO, ei şi-au dat seama că nu au suficienţi bani pentru a ajunge în Rusia. Însă, după o campanie online de câteva zile, ei au reuşit să strângă peste 145.000 de dolari, iar visul lor olimpic prindea contur.

Echipa de bob jamaicană a devenit foarte populară după ce filmul "Cool Runnings" (1993) a atras milioane de fani din toată lumea. Subiectul peliculei a fost inspirat dintr-o poveste reală, în care era se prezentau eforturile depuse de jamaicani pentru a lua parte la Olmpiada din 1988, de la Calgary, Canada.

Mai multe detalii și VIDEO, pe antena3.ro

Schumacher ar putea intra în comă naturală!... Miere cu gândaci și paturi fără perne, pentru sportivii și jurnaliștii de la Soci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x