Antena Căutare

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a provocat un accident rutier grav. Unde a avut loc evenimentul soldat cu un rănit

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a produs un accident grav pe autostradă, care s-a soldat cu 4 mașini implicate și un rănit.

Ianis Hagi în trei ipostaze diferite Galerie
Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a produs un accident grav pe autostradă, care s-a soldat cu 4 mașini implicate și un rănit. | Getty

În momentul în care s-a produs accidentul, Elena Tănase (22 de ani) se afla la volanul unui volid de lux, pe autostrada M8. Evenimentul neașteptat s-a produs sâmbătă, 21 august 2021, iar patru mașini au fost implicate, conform news.ro care citează The Scottish Sun.

Unde a avut loc accidentul produs de Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi

Tânăra a fost pusă sub acuzare de poliţişti după ce ar fi provocat un accident grav care s-a soldat cu o victimă. O fată de 19 ani a fost transportată la spital pentru îngrijri medicale în urma coliziunii ce a avut loc în Scoția, lângă ieşirea Dumbreck de pe M8.

"În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene, conform sursei citate.

Citește și: Cât de mare a crescut și cum arată acum fiul lui Cristiano Ronaldo. Selfie-ul adorabil care a atras atenția fanilor

Nu se știu mai multe informații despre starea în care se află iubita fotbalistului, dar nici despre cum se simte tânăra rănită în accident.

Ce salariu primește Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi se numără printre cei mai cunoscuți și bine plătiți fotbaliști. Fiul lui Gheorghe Hagi este apreciat pentru talentul său și pentru cariera sa din lumea fotbalului, însă puțini sunt cei care știu ce salariu are tânărul la Rangers.

SalarySport.com a realizat un top al salariilor jucătorilor de la Rangers, echipă la care activează și Ianis Hagi. Fotbalistul se numără printre cei mai bine plătiți fotbaliști ai echipei de fotbal scoțiene.

Pe primul loc în top, fiind cel mai bine plătit jucător de la Ragers, este columbianul Alfredo Morelos. El primește 33 de mii de lire pe sătămână și 1,716,000 de lire pe an. Ianis Hagi se află pe locul 4 în topul salariilor jucătorilor echipei scoțiene. Românul primește săptămânal un salariu de 21 de mii de lire, adică aproximativ 120.440 de lei.

Citește și: Ronaldo Nazario se mândrește cu o iubită top-model. Cum arată Celina Locks, care e mai tânără cu 11 ani decât el

De asemenea, Ianis Hagi câștigă anual în echipa scoțiană un venit de 1,092,000 lire, adică undeva la 6.265.700,51 de lei.

Cine este Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a născut pe 22 octombrie 1998 în Instanbul, Turcia, în perioada în care tatăl său Gheorghe Hagi juca la Galatasaray. Tânărul a fost pasionat de fotbal încă din copilărie, iar la vârsta de 10 ani a fost înscris la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Ianis a marcat primul său gol ca senior pe 29 mai 2015. Acesta a marcat cel de-al doilea său gol în campionat împotriva echipei ACS Poli Timișoara, într-o victorie cu 4–0 de pe teren prorpiu, în data de 21 august 2015.

În prezent, fiul lui Gheorghe Hagi joacă pe post de extremă la Rangers în Scottish Premiership.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x