Antena Căutare

Eliza Samara povestește momentele dramatice din finala pentru aurul european cu Germania: ”A fost foarte greu, presiunea a fost imensă”

În urmă cu 10 zile, în Luxemburg, Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu şi Adina Diaconu, sub îndrumarea antrenorului Viorel Filimon, au adus aurul pentru România la Campionatului European de tenis de masă.

Invitată în emisiunea ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, cea mai bună jucătoare de tenis de masă a României, Eliza Samara, a povestit despre momentele trăite în Luxemburg.

Eliza recunoaște că, fiind numărul 1 al României, a dus foarte multe meciuri, iar presiunea a fost foarte grea pe umerii săi.

”Simțeam oarecum o presiune pe umerii mei, însă una pe care singură mi-am pus-o: Eliza, ești numărul 1, mergi la masă și trebuie să câștigi”.

Momentul în care Eliza a simțit că România poate câștiga titlul european pe echipe a fost chiar în meciul inaugural, cu Olanda.

”După meciul cu Olanda, primul meci, am jucat cu Li Jie, o olandeză-chinezoaică. Dacă de obicei jucam cu ea o oră și jumătate, acum am învins-o în 15 minute. Atunci am simțit că ăsta este momentul nostru.”

Eliza Samara a fost desemnată cea mai bună jucătoare de tenis de masă a României în ultimele 6 sezoane. Aceasta are în palmares 17 medalii, 16 europene și una mondială.

Prin titlul din Luxemburg, România a ajuns la patru titluri continentale câștigate în istorie, după cele din: 1992, 2002 și 2005.

La finalul interviului cu Răzvan și Dani, Elizabeta Samara, în echipă cu Dani Oțil, au jucat un meci ”demonstrativ” contra cuplului Flavia Mihasan & Amalia Ştefania.

Cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! WTA a anunțat oficial: românca va participa la Turneul Campioanelor!... Așteptarea oltenilor a luat sfârșit! CNI a anunțat data de la care se vor putea juca meciuri pe stadionul Ion Oblemenco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x