Antena Căutare

Emiliano Sala a înregistrat un mesaj teribil în avionul care a dispărut! „Mi-e tare frică! Pare că se destramă" - AUDIO

Emiliano Sala a înregistrat un mesaj în avionul care a dispărut. Fotbalistul argentinian a spus că îi este frică și că pare că avionul „se destramă”.

Emiliano Sala a înregistrat un mesaj în avionul care a dispărut. Fotbalistul argentinian a spus că îi este frică și că pare că avionul „se destramă”.

„Ce faceți prietenilor, nebunilor? Frate, sunt mort! Am fost la Nantes să fac niște lucruri. Acum sunt într-un avion care pare că se destramă. Mă duc la Cardiff. Mâine încep treaba acolo. Mâine după amiază am primul antrenament cu noua mea echipă. Să vădem ce se întâmplă… Ce faceți voi, frații mei? Sunteți bine, totul e OK? Dacă într-o oră și jumătate nu auziți vești de la mine… Nu știu dacă or să trimită pe cineva după mine, nu știu dacă mă vor găsi. Mi-e tare frică”, poate fi auzit Emiliano Sala, potrivit ole.com.ar.

Avionul de două persoane cu care fotbalistul argentinian Emiliano Sala a plecat din Franța spre Marea Britanie a dispărut de pe radare când se afla deasupra Canalului Mânecii.

Prietenul lui Sala care a primit mesajul de la fotbalist l-a informat și pe Diego Roland, fostbalist împrumutat la Leganes, despre textul primit.

„Emiliano a trimis un mesaj către un prieten în timpul zborului şi i-a spus că îi este frică. Dacă nu l-au găsit încă, probabil că ştim cu toţii ce s-a întâmplat”, a spus Diego Roland, la Radio 1010AM, conform Marca.

Diego Maradona a fost întrebat de un post de radio din Argentina despre dispariția lui Emiliano Sala și a izbucnit în plâns. „Dumnezeu vrea ca Sala să doarmă. Ce veste tristă. Când lucruri ca acestea se întâmplă, te gândești de câte ori te-ai urcat în păsările de metal. Știu că e greu, dar sper că s-a făcut o eroare și că Sala va apărea viu”, a spus Maradona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Usain Bolt, anunț de ultimă oră: ”Mă retrag! Mi-a plăcut cu adevărat să fac parte dintr-o echipă, dar...”... Dispariția terifiantă a lui Emiliano Sala! Clipele de coșmar în care avionul s-a făcut nevăzut! „Nu știu dacă voi fi găs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x