Antena Căutare

Engin Firat, selecţionerul Moldovei, după meciul cu Franţa: Sunt foarte furios pe arbitru

Selecţionerul Moldovei, Engin Firat, a declarat că este furios pe arbitrul meciului cu Franţa, subliniind că acesta a greşit la golul egalizator al francezilor în meciul din preliminariile CE2020.

"Sunt mândru de băieţii mei pentru că în Moldova jucăm în faţa a 500 de persoane, aici în faţa a 70.000 de persoane. A fost greu pentru ei în această atmosferă. Însă sunt foarte, foarte nervos pe arbitru. Nu trebuie nimeni să creadă că poate face cu o ţară mică. Este inacceptabil la acest nivel. Nu este normal să nu dai fault în atac la Giroud (care l-a dezechilibrat pe portarul moldovean la golul egalizator al Franţei). Este inacceptabil la acest nivel. Franţa este o echipă mai bună, dar nu avea nevoie de aşa ceva. Mi-ar fi plăcut să plecăm cu un punct. Sunt sigur că voi primi peste 500 de mesaje după acest meci", a declarat Firat.

În grupa H de calificare la CE, Franţa a dispus de Moldova, scor 2-1, prin golurile marcate de Varane (35) şi Giroud (79 - penalti), respectiv Raţă (9).

Sursa : news.ro

După meciul Cehia - Kosovo, scor 2-1, "tricolorii" au aproape asigurat şi locul de play-off... Sergio Ramos consideră că nu este momentul ideal ca naţionala Spaniei să joace un meci la Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x