Antena Căutare

Englezii i-au dat foc multicampionului Lance Armstrong

O figurina de 10 metri, replica a multicampionului Lance Armstrong, a fost incendiata in timpul unui eveniment din Edenbridge. Oamenii au ales sa isi exprime astfel nemultumirea fata de scandalul urias de doping in care este implicat sportivul.

Potrivit Daily Mail, papusa are o inaltime de 9,2 metri si a fost creata de un artist din Edenbridge, acolo unde a fost incendiata. Versiunea supradimensionata a lui Lance Armstrong tine in mana o pancarta pe care scrie: „De vanzare bicicleta de curse. Nu mai este nevoie de ea”.

Arderea unei papusi uriase care reprezinta o celebritate a devenit o traditie in orasul britanic. Anul acesta, ciclistul a fost ales dintre mai multi politicieni si vedete printre care si prezentatorul BBC acuzat ca a abuzat sexual sute de minori. Fotbalistul Mario Balotelli a fost incendiat in urma cu un an, fiind precedat de un alt sportiv, Wayne Rooney.

Violente inainte de meciul Steaua - Dinamo. Opt suporteri stelisti au fost arestati... Zece pentru Africa: Lista nominalizatilor la “Jucatorul Anului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x