Antena Căutare

Englezii ii dau foc lui Lance Armstrong in varianta de carton, inalta de noua metri

O papusa gigantica reprezentand-ul pe Lance Armstrong va fi arsa de un grup de englezi in semn de protest. Acestia vor sa sublinieze dezamagirea pe care le-a produs-o ciclistul in momentul in care a recunoscut ca s-a dopat si i-au fost retrase cele sapte titluri din Turul Frantei.

Potrivit Daily Mail, papusa are o inaltime de 9,2 metri si a fost creata de un artist din Edenbridge, acolo unde va fi si incendiata. Versiunea supradimensionata a lui Lance Armstrong tine in mana o pancarta pe care scrie: „De vanzare bicicleta de curse. Nu mai este nevoie de ea”.

Arderea unei papusi uriase care reprezinta o celebritate a devenit o traditie in orasul britanic. Anul acesta, ciclistul a fost ales dintre mai multi politicieni si vedete printre care si prezentatorul BBC acuzat ca a abuzat sexual sute de minori. Fotbalistul Mario Balotelli a fost incendiat in urma cu un an, fiind precedat de un alt sportiv, Wayne Rooney.

Foto: Daily Mail

Marcator roman in Serie A: Adrian Stoian, primul gol pentru Chievo... Dinamo si Otelul Galati, ultimele echipe calificate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x