Antena Căutare

Eșecul cu ACS Poli Timișoara face ”victime” la Dinamo! Cosmin Contra a exclus din lot un jucător de națională

Înainte de a ajunge pe banca naționalei, acolo unde este favorit să ajungă după refuzul lui Petrescu, Cosmin Contra taie în carne vie la Dinamo. ”Guriță” nu și-a iertat jucătorii după eșecul cu ACS Poli Timișoara și a luat măsuri drastice împotriva unui nume greu din lot.

În ciuda faptului că pe dinamoviști îi așteaptă un meci extrem de dificil, mâine, cu CS ”U” Craiova, tehnicianul dinamovist a decis să nu-l includă în lot pe fundașul stânga Steliano Filip, nimeni altul decât căpitanul echipei. Locul acestuia în echipă va fi luat de Maxi Oliva.

”Da, vă pot confirma că Steliano Filip nu va face parte din lotul pentru acest meci. Consider că nu este de folos pentru această partidă. Pentru meciul cu Craiova am nevoie de alte soluţii.

În lotul care va merge la Severin vor fi 19 jucători. Printre ei vor fi și 4-5 jucători tineri, care au acea dorință de a munci și de a se bata pentru fiecare minge. Încerc să remediez situația. Probabil e vina mea că nu am observat anumite lucruri. Noi, antrenorii, greșim. Trebuie să analizăm și să schimbăm, să luăm alte decizii”, a spus Contra la conferința de presă.

Meciul CS ”U” Craiova - Dinamo, din cadrul etapei a X-a din Liga 1, este programat sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:30.

”Lionel Messi joacă deja sub noul contract!”. Președintele Barcelonei a făcut anunțul zilei în Europa... Constantin Budescu a fost votat ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League! Jucătorul de la FCSB a învins nume uriașe în ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x